Lidmaatschap

Zanggroep

Rhythm & Friends is een vereniging die in 1998 opgericht is door een groep goede vrienden. De vriendschappelijke manier waarop onze leden met elkaar omgaan is kenmerkend voor ons koor. Wij delen vaak lief en leed met elkaar. Ook ons publiek merkt dat wij samen veel plezier hebben in ons koor.

Door deze hechte band kent ons koor maar een klein verloop en worden nieuwe leden alleen toegelaten wanneer zij passen in de sfeer van ons koor. Naast deze sfeer, vinden wij het ook belangrijk om een goede stemverdeling en leeftijdsopbouw te behouden.

Om lid te worden is enige zang- of koorervaring gewenst en/of ervaring het het spelen van een instrument. Het is handig, maar niet noodzakelijk om ook noten te kunnen lezen. Alle bladmuziek en teksten zijn digitaal beschikbaar, dus je kunt rustig thuis de bladmuziek en teksten downloaden.

We oefenen ieder vrijdagavond van 20:00 tot 22:15 in de aula van Boogh, Hendriklaan 7 in Harmelen. Zingende koorleden krijgen tijdens een proefperiode van minimaal vier oefenavonden een persoonlijke begeleider en helpen we je om bekend te worden met ons repertoire. Wanneer de proefperiode goed verloopt, mag je officieel lid worden en meedoen aan onze optredens.

We zingen per kalenderjaar circa 38 oefenavonden. De contributie kan eventueel in termijnen betaald worden, zonder extra kosten. Bij deze contributie is het gebruik van de bladmuziek (betaling aan BUMA/STEMRA i.v.m. auteursrechten) en de drankjes/hapjes tijdens onze eigen borrelavonden inbegrepen.

 

Heb je vragen over het lidmaatschap, of wil je graag lid worden? Neem dan even contact op met onze ledenadministratie, via e-mailadres info@rhythmandfriends.nl of door een van de bestuursleden te bellen (zie telefoonnummers op de pagina Contact). We maken dan graag een afspraak met je, zodat je een keer kan komen kijken en meezingen tijdens een oefenavond.

 

 

Op dit moment is Rhythm & Friends nog opzoek naar

1 of 2 extra tenoren !