Lidmaatschap

Zanggroep

Rhythm & Friends is een vereniging die in 1998 opgericht is door een groep goede vrienden. De vriendschappelijke manier waarop onze leden met elkaar omgaan is kenmerkend voor ons koor. Wij delen vaak lief en leed met elkaar. Ook ons publiek merkt dat wij samen veel plezier hebben in ons koor.

Door deze hechte band kent ons koor maar een klein verloop en worden nieuwe leden alleen toegelaten wanneer zij passen in de sfeer van ons koor. Naast deze sfeer, vinden wij het ook belangrijk om een goede stemverdeling en leeftijdsopbouw te behouden.

Om lid te worden is enige zang- of koorervaring gewenst en/of ervaring met het spelen van een instrument. Het is handig, maar niet noodzakelijk om ook noten te kunnen lezen. Alle bladmuziek en teksten zijn digitaal beschikbaar, dus je kunt rustig thuis de bladmuziek en teksten downloaden.

We oefenen ieder vrijdagavond van 19:45 tot 22:00 in de aula van Boogh, Hendriklaan 7 in Harmelen. Zingende koorleden krijgen tijdens een proefperiode van minimaal vier oefenavonden een persoonlijke begeleider die je helpt om bekend te worden met ons repertoire. Wanneer de proefperiode goed verloopt, mag je officieel lid worden en meedoen aan onze optredens.

We zingen per kalenderjaar circa 38 oefenavonden. De contributie kan eventueel in termijnen betaald worden, zonder extra kosten. Bij deze contributie zijn het gebruik van de bladmuziek (betaling aan BUMA/STEMRA i.v.m. auteursrechten) en de drankjes/hapjes tijdens onze eigen borrelavonden inbegrepen.

Wanneer je interesse hebt om lid te worden van ons koor, stuur dan een mailtje sturen naar info@rhythmandfriends.nl. Wij zijn momenteel nog op zoek naar een extra accordeonist, bassen en tenoren. Aanmeldingen voor andere stemgroepen zullen op een wachtlijst geplaatst worden. Vermeld daarom altijd even of je muzikant, alt, bas, sopraan of tenor bent. Als er leden bij kunnen, nemen we contact met je op om te horen of je nog steeds belangstelling hebt.